Vrijstaande brievenbus

De vrijstaande brievenbus is een van de populairste brievenbussen. Dit komt doordat de brievenbus vrijstaand is en niet aan een muur of hek bevestigd hoeft te worden. Daarnaast is de brievenbus ook makkelijk te verplaatsen.

De vrijstaande brievenbus is perfect voor mensen die regelmatig verhuizen of die een brievenbus willen die eenvoudig te installeren is. De vrijstaande brievenbus wordt geleverd met een standaard en een slot. Het slot zorgt ervoor dat de brievenbus veilig afgesloten kan worden.

De vrijstaande brievenbus is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende materialen, zoals aluminium, cortenstaal, natuursteen, RVS en gewoon staal.

Een vrijstaande brievenbus heeft ook wat praktische informatie. De brievenbussen worden vaak inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Wanneer je zware brievenbussen plaatst, zoals een brievenbus van cortenstaal, dan wordt er aangeraden om deze te verankeren in beton of met andere zware tegels.

Het plaatsen van een vrijstaande brievenbus brengt ook nog een aantal eisen met zich mee. Het ontwerp van een brievenbus mag geheel naar eigen wens gemaakt worden, maar het mag niet te veel lijken op de officiƫle TNT brievenbussen of andere brievenbussen die in het algemeen gebruikt worden. Ook mag de klep van de brievenbus geen letsel veroorzaken bij de postbode.

De brievenbus moet ook zo dicht mogelijk aan de openbare weg geplaatst worden. Een vrijstaande brievenbus mag niet meer dan 10 meter van de straat zijn, moet uiteraard genummerd zijn met je huisnummer en een postbode mag niet meer dan 2,5 meter van de weg af om de post te bezorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *