Muntre nogen op? Du kan give disse blomster nu

I disse specielle tider kunne vi alle bruge et lykkeligt øjeblik. En god måde at gøre det på er ved at få leveret en blomst. Men hvilke blomster vælger du? Topbloemen.nl giver dig en række tips.

Hvad vil du ønske nogen? Munterhed, sundhed eller kærlighed? Hver blomst har sin egen betydning. Hvis du vil sende nogen lykke, så send en buket gerberaer. Hvis du vil ønske nogen lykke og sundhed, så gå efter en buket med krysantemum. Med en buket indeholdende liljer ønsker du nogen fred. Hvis du vil takke nogen og vise din påskønnelse, så gå efter en buket roser.

Betydning af kendte blomsterarter på et øjeblik
Rose: Jeg elsker dig
Krysantemum: Jeg ønsker dig held og lykke
Lily: Jeg ønsker dig fred og renhed
Gerbera: Alt er sjovere med dig
Tulipan: Jeg ønsker dig succes
Hvilken farve vælger du?
Mindst lige så meningsfulde er de farver, du vælger. Gul repræsenterer energi og styrke og bruges ofte til venskab. Hvid står for ren, ren og ren og kan gives af alle. Rød står for passion og romantik og bruges ofte i det romantiske felt. Pink er i øjeblikket den perfekte farve at bruge i din buket: denne farve står for munterhed og lys, der bryder igennem.

Farvebetydning på et øjeblik
Rød: lidenskab, kærlighed, romantik, forførelse, styrke
Pink: glæde, lys der bryder igennem, ømhed
Orange: rigdom, munterhed, selskabelighed, optimisme, energi
Gul: styrke, lykke, venskab, energi
Hvid: renhed, renhed, uskyld, stilhed og ro
Grøn: Håb, Vækst, Liv, Forår, Fremtid
Lilla: Sorg, bod, faste, beskedenhed, underkastelse
Hvilken buket vælger du?
Vil du sende nogen lidt munterhed og lade dem vide, at lyset virkelig vil bryde igennem igen? Så send en buket lyserøde gerberaer. Vil du ønske nogen lykke og sundhed og frem for alt sende en masse energi og styrke? Så gå efter en buket med gule krysantemum. Vil du især formidle en masse renhed, renhed og renlighed? Send derefter en hvid buket med liljer. Hvis du vil takke nogen for al kærligheden, så send en buket røde roser som et tegn på påskønnelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *